Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби

09.04.2024

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби


Garmin представляє Xero C1 Pro — високотехнологічний хронограф вогнепальної зброї, який точно вимірює швидкість руху боєприпасів від 30 до 1524 метрів за секунду і при цьому легко поміщається у кишенях одягу. Інтуїтивно зрозумілий користувацький інтерфейс дозволяє швидко виконати необхідні налаштування. Управління приладом здійснюється за допомогою чотирьох апаратних кнопок. Нова програма для смартфона ShotView надає доступ до широкого спектра балістичних даних.

Точність завдяки інноваціям

Xero C1 Pro бездоганно відстежує швидкість не лише для куль, прилад підтримує різні типи боєприпасів серед яких стріли, арбалетні болти, дріб, пейнтбольні кулі та кулі для пневматичної зброї. Під час стрільби на дисплеї Xero C1 Pro відображаються дані швидкості боєприпасу, кількість пострілів та середня швидкість. Крім того, після виконання пострілу, можна переглянути відхилення боєприпасу від траєкторії руху та розкид.


Точність завдяки інноваціям


По завершенні сесії пристрій виводить на екран підсумкову інформацію, включаючи мінімальну, максимальну та середню швидкість пострілів, а також розкид і середньоквадратичне відхилення. Якщо ввести вагу боєприпасу, хронограф Xero C1 Pro додатково розрахує коефіцієнт потужності та кінетичну енергію.

Компактний та простий у використанні

Розміри хронографа Xero C1 Pro без штатива менші за стандартну колоду карт (77 мм x 60,5 мм x 34,4 мм), що робить його надзвичайно портативним. При вазі трохи більше ніж 100 грамів прилад легко поміститься в будь-яку сумку, не створюючи зайвого об’єму. Хронограф Xero C1 Pro, призначений для роботи за будь-якої погоди, оснащений класичними кнопками керування та володіє захистом від води за стандартом IPX7. Його висококонтрастний дисплей забезпечує легкий перегляд інформації під прямим сонячним світлом. Літій-іонний акумулятор, що входить до комплекту, гарантує тривалу роботу приладу до 6 годин або приблизно до 2000 пострілів.


Компактний та простий у використанні

Всебічний аналіз пострілів у програмі для смартфона ShotView

Наприкінці сесії Xero C1 Pro автоматично синхронізує усі дані з простим у користуванні мобільним додатком ShotView, у якому зберігається розгорнута інформація про постріли у чітко організованих полях для швидкого аналізу. У застосунку ShotView можна переглянути швидкість боєприпасу, відхилення від траєкторії руху, максимальний розкид, кінетичну енергію та інші балістичні параметри. Окремі постріли можна позначити, наприклад, як холодні або очисні, і виключити їх із розрахунків. Також для зручності є змога дати унікальну назву кожній сесії та робити деталізовані нотатки, як для окремих пострілів, так і для усього сеансу стрільби.

Головні особливості хронографа Garmin Xero C1 Pro

  • Компактний хронограф для спортивної стрільби легко поміщається у кишенях одягу.
  • Чіткий, висококонтрастний екран MIP 2.2 дюйма.
  • Вимірювання швидкості боєприпасів до 1524 метрів за секунду.
  • Можливість використання як на відкритому повітрі, так і на закритих стрільбищах.
  • Підтримка широкого спектра боєприпасів для різних стрілецьких видів спорту.
  • Підтримка зброї з встановленим глушником, дульним гальмом або компенсатором.
  • Просте налаштування одиниць вимірювання та типів боєприпасів.
  • Автоматичне збереження інформації про швидкість та датчики у вбудованій пам'яті.
  • Сумісність з додатком Garmin ShotView.
  • Водонепроникність за стандартом IPX7.
  • Тривала автономна робота до 6 годин або до 2000 пострілів.

Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.